MODELLER

nu söker jag så klart modeller till min visning. modellen kan vara och se ut hur som helst, men även personlighet betyder mycket. det kommer krävas väldigt mycket att vara modell, träning på gång och takt och även kunna ta instruktioner. killar som tjejer alla är välkomna att söka!

jag vill nu under jul få in så många ansökningar som möjligt så jag kan kika igenom allt så kommer jag höra av mig till de som ska vara med senaste i slutet av januari. eftersom allt inte är klart än kan jag inte komma med så mycket information men är du osäker på om du vill söka nu kan du göra det sen för vid v.3 kommer det komma mer information om allting.


vill du söka till att vara modell gör så här:

skriv ett mejl till [email protected] skriv som ämne "modell thös uf"
och berätta lite om dig själv. skriv med sånt som namn, ålder, vart du är ifrån, intressen och lite om vem du är. och skicka även med ett kort på dig själv.
har du några frågor på allting så är det bara att skicka iväg ett mejl!

så skriv in nu!





/ THÖS UF



THÖS UF på gång nu

jag försöker få alla bitar på plats nu, men det är svårt få alla på plats för bygger ungefär hundra pussel i ett. men kan nästa lova er att i januari runt v.3 ska det komma massa information mer om hur allting är. men kommer komma mer information inom kort.




kommer mer ikväll, då får ni kika in.





/ THÖS UF

THÖS UF that's fashion

ja VÄLKOMMEN TILL NYA THÖS UF.

men en del krångel och saker som inte har gått rätt så är det ett nytt THÖS UF som kommer.





THÖS UF - that's fashion
är en modevisning som kommer ske i vår. det är vad jag just nu kan gå ut med i information. mer får ni veta med tiden, men som sagt så finns inte armbanden kvar mera. nu hoppas jag bara ni håller på mig lika mycket fast det blir en modevisning.

nu ska jag sova.

 

 

 / THÖS UF


RSS 2.0