HÅRPRODUKTER

ja nu är det klart! modellerna kommer ha produkter från davines i håret. davines är ett kanon märke som verkligen är kvalite till bra pris. dessutom tänker det vädlig mycket på miljön. för ännu mer plus har det väldigt snygga förpackingar och namn, för att ge exempel så heter schampoon tex love, nounou, momo SÖTT! tyvärr finns inte detta underbara märke här i dalarna (kan finns i avesta) men inom kort kanske ni hittar det här i borlänge. själv har jag testat rätt många produkter då märket finns på en salong i stockholm jag har praktik på the venue där finns det även att köpa davines produkter!








/ THÖS

WAYBACK UF

WAYBACK UF
är ett uf företag som drivs av caroline och josefin som går sista året på soltorgsgymnasiet. tjejerna kom på ideén när de satt och fikade och insåg att det inte låg någon bra secondhand butik här i närheten. så kom ideén upp. så nu säljer dom vintage kläder och secondhand på internet på deras hemsida http://waybackuf.se dom här tjejerna kommer styla modeller riktigt grymt och kan lova er att ni kommer få mycket insperation av dem.





JOSEFIN OCH CAROLINE
WAYBACK UF







/ THÖS


MÄSSAN I MORGON

lite ändrade planer eller hur man ska säga. i morgon kommer ni kunna köpa biljetter i falun på uf-mässan kommer dock inte ha en egen monter utan ni hittar mig i wayback's monter! dom kommer även ha en tävling där du kan vinna en biljett, så kom dit och ta chansen att vinna en biljett!!!!!

så kom in i morgon till LUGNET och besök mässan det finns så mycket att se och framgångsrika företag!
i morgon mellan 11-17 komsi komsi!






/ THÖS



HEY MÄNNISKOR OCH VÄLKOMNA!



för att lätta på stämmningen sätt på denna låt sen kan ni läsa vidare, underbart skön låt!!





BILJETTER!!!!!!!!!!
för er som undrar om biljetter finns det att köpa på selected style i borlänge centrum. de kostar 100 kr ni kanske också få den hem i postlådan genom att skriva ett litet mejl till [email protected]. lätt som en plätt!







rätt underbart sammarbete pågång nu. kommer nog bli rätt grymt det ju eller det kommer bli grymt. wayback presentationen kommer att komma upp i morgon. idag har det varit möte hela dagen! men det börjar bli nått, sakta med säkert!






/ THÖS

MODELL NR 11

GUSTAV SUNDSTRÖM
jo som ni tänker säkerligen, min bror! han är född 89 och spelar fotboll i brage. han jobbar på KD och bor ihop med simon stenberg på hagalund. min bror är världens bästa bror får jag väl lov att skriva här. han är väldigt omtänksam och en riktigt snäll person. ja ska se till att sparka han i rumpan så han ger järnet x 2 på modevisningen! tro mig som lillasyster är det jag som bestämmer!



GUSTAV SUNDSTRÖM
BORLÄNGE








nu ska jag iväg på möte med wayback och lite modeller. senare ikväll kommer jag presentera wayback här i bloggen.

och till alla nya här, välkomna hit! och tack för alla snälla komentarer om tidningsartikeln!!





/ THÖS

TITTA VAD MAN KAN HITTA



idag i bt finns det med om min modevisning!! det är ju hur kul som helst. tack betty för en bra interjuv du är jätte duktig. om ni kikar i bt så är jag och puddningen carro en av mina modeller med!

ni kan även kika in på nätet och då kan ni klicka här



foto: johan larsson


foto: clases söderberg





/ THÖS UF

MODELL NR 10

HENRIK MALMBERG
en falukille som tog studenten förra året på lungetskolan i falun. han är en kille som alltid är glad och är hur trevlig som helst. förut har han spelat hockey men nu har han lagt det på sidan av och umgås med vänner och sin flickvän. henke får ni se mer av om ni kikar förbi visningen den 10 april 19.00!




HENRIK MALMBERG
FALUN




/ THÖS


I GET WHAT YOU NEED?

ja om du har dåligt med pengar och inte har råd att lägga ut 100 kr på en biljett finns det ett super enkelt sätt för dig att fixa en biljett ändå. du kan nämligen vara en slags försäljare av biljetter, och det är hur enkelt som helst du behöver bara lämna ett papper till mig mer än så är det inte.

är du intresserad detta? mejla mig på [email protected] så snart som möjligt bara ett fåtal platser.





/ THÖS







modellen johan s kommer inte vara med på modevisningen och kommer ersättas av en annan pojk. bara så ni vet!

MODELL NR 9

JENNIFER BENGSTSEN
hon är en tjej som är så snygg. hon vet hur man klär sig och har alltid de snyggaste kläderna. tjejen är från insjön och ni kan läsa hennes blogg www.jenniferb.webblogg.se den här tjejen kommer rocka och hon är så snäll och en partytjej!!





JENNIFER BENGTSEN
INSJÖN







nu är det slut på vilan. nu kommer det hända en hel del här på bloggen och runt omkring. dels kommer alla modeller komma upp och sen lite butiker och sponsorer. kanon kul. men nu ska jag iväg på en grej ni kanske ser i morgon på något ställe. alla modeller är klara! DET ÄR INTE LÅNGT KVAR.






/ THÖS

MODELL NR 8

BETTY JOHANSSON
betty går sista året på högstadiet på gylleskolan i borlänge. hon jobbar på UNG-redaktionen på BT och är väldigt social och söt tjej. hon gillar att shoppa och umgås med sina vänner men har även mycket i skolan nu sista året. betty är en jätte söt tjej som härstammar från thailand! den här tjejen verkar ha båda fötterna på jorden och är verkligen uttåtriktad och glad. kanon tjej!!



BETTY JOHANSSON
BORLÄNGE








bra dag idag. en till butik blev klar också så underbart skönt, nu springer bara dagarna förbi. börjar bli stressad som tusan nu. men som sagt bra bra bra bra dag!




/ THÖS UF

TILLBAKA

ja då är jag hemma igen och fullt ös, MINDRE ÄN EN MÅNAD KVAR TILL MODESHOWEN. jag börjar bli nervös men tror det kommer bli bra. känns helt underbart att få göra det här nu, det är ju en dröm jag har.

om vet ni att det är tre månader minus en dag tills jag tar studenten och jag har både mössan och klänningen klar.


nu kör vi så det ryker. kommer jag presentera lite fler nya modeller! kika in under helgen kanske ni finner en modell!



puss på er.




/ THÖS

borneo

ja gott folk då var man i borneo. har inte sett mycket av staden än då vi kom i natt och idag har vi bara släpat fötterna till poolen. våra päron är ute och letar efter ett annat hotell närmare stranden. så vi får se hur länge vi är på detta hotell. gillar hotellet, super fint här inne och stort men utanpå är det ruttet som attans.

klockan är runt ett här och det är hur varmt som helst har totalt solsting. och tjejer ni behöver inte vara orolig för att få hem en brun tilda. är vitare än alla er hemma där tror jag, kommer ju aldrig hinna sola så som jag sa innan jag åkte, det blir en resa utan färg och mycket upplevelser. så kom ihåg det!!!


nu ska jag göra ett nytt försök i solen så får vi se hur vad som händer senare i dag. igår hittade vi sushi, jag var överlycklig det var gott!!


bilder finns på facebook







vi hörs!


/ T





RSS 2.0