BRÄDGÅRN

ja då var helgen över och fick lägga ner tid på annat skolarbete än just UF i helgen så tillbaka hit igen. och här kommer mer information om klädbutiken brädgårn


brädgårn är en butik med streetkläder, skatebords, skor och andra coola grejer. verkligen värt ett besök. killen som har startat och äger butiken heter erik och han öppnade butiken 2007 men nydligen har han flyttat butiken till sveavägen i borlänge centrum mittemot selected style. erik är en shysst kille som ställer upp med kläder till modesvisningen! så gå in och kika på kläderna i hans butik nu så får du ser mer av dem på modevisningen. (det är även tjejkläder där inne så ni vet! SNYGGA SOM TUSAN) eller tryck på bilden så kommer ni till hemsidan!









/ THÖS

MODELLER

vi tar det en gång till! det går fortfarande att söka till att vara modell! och man kommer kunna göra det till mitten av februari, men gärna så fort som möjligt då man aldrig vet hur många ansökningar som trillar in. man söker gemom att skicka ett mejl till [email protected] där du kort berättar om dig själv, ålder och vad du gör och sånt. skicka också med ett foto på dig själv. så enkelt är det! bara kö på!!



i morgon får ni mer information om butiken brädgårn 



vill också passa på att informera om att det är mässa den 18 februari i falun! då kommer även biljetterna till modeshown att släppas!





/ THÖS  

BJUDER ER PÅ EN LÅT

jonathan johansson.  tycker att den här låten är extremt skönt och lyssnar på den hela tiden den ger mig energi till det här! det är ju inte helt fel att titta på videon heller KÄKBENEN! jag får svaga knän av dom. aldrig aldrig ensam

han spelar på magasinet i falun 29 maj, och även på peace and love. UNDERBART 


tack för alla ni som tror på mig! ni är underbara.





/ THÖS


KLÄDBUTIK SELECTED STYLE

är en affär i borlänge centrum i bragegallerian med helt underbara märken som man i denna stad annars inte får tag på. affären är jätte mysig och det finns alltid något man vill ha när man kikar in där. jenny rapp är ägaren av butiken selected style, en super gullig tjej som ställer upp och hjälper till och hon ska veta att denna butik betyder mycket för den här staden och att hon gör ett kanon jobb. hur stolt som helst att få visa kläder från denna butik!! TACK JENNY som är en toppen tjej!  klicka in på hemsidan http://selectedstyle.com och kika kläder och vilka märken hon har. titta även in bloggen http://selectedstyle.blogspot.com


JENNY RAPP
ÄGARE SELECTED STYLE
BORLÄNGE














svar: ja det går att söka modell än! det kommer gå ett tag till det är bara att slänga iväg ett mejl! mer info finns några inlägg längre ner! bara att söka på!

/ THÖS


SPIKAT OCH KLART

datum och lokal är spikat och klart! ÄNTLIGEN



modeshowen kommer bli på cozmoz i borlänge och kommer äga rum den 10 april tid är inte klar än. den 18 februari kommer biljetter att släppas. och kommer att finnas att köpa vissa ställen runt om. kommer med mer info om det. klart i dag blev även två butiker. jag kommer presentera dom här lite närmare snarast. butikerna är selected style och brädgårn! sen blir det även ett sammarbete med blombergs café. klart är iallfall att det här kommer bli grymt.

 

STORT TACK TILL COZMOZ, SELECTED STYLE OCH BRÄDGÅRN som är helt fantastiska!



jag blir så glad när folk blir glada för det man gör! sjukt vilken respons man får.


även i morgon är en viktig dag!
nu ska jag sova skönt efter en dag med mycket goda nyheter!





/ THÖS


klicka på bilderna för att komma till deras hemsida














HÅRSTYLIST

INGRID GUSTAVSSON & EVELINA LARSSON LE CISEAUX UF
de här två tjejer har ett uf företag och det åker runt eller tar hem folk och klipper och fixar dem, allt väldig smidigt och enkelt. de besöker allt från ålderdomshem till att det kan fixa balfrillan! kanon företag. dom här änglarna kommer vara med och hjälpa till med håret på modellerna och det är kanon! är ni intreserad av deras företag, och känner att ni vill bli klippta eller så hör av er till dem på deras mejl [email protected]!!


EVELINA & INGRID
DALARNA
HÅRSTYLISTER
(bild på tjejerna kommer komma in inom kort)





/ THÖS

100 VISITKORT

100 visitkort klara!
möte i morgon
planering för mässa
modeller



ja mycket bollar i luften att hålla koll på. kul att så många kikar in blir så glad! mötet idag gick kanon bra och nu hoppas jag mötet i morgon går bra, då blir det så mycket enklare på vissa punkter!




god natt på er alla!


/ THÖS

HÅRSTYLIST

OLIVIA BERGLUND
denna tjej är min vänstra hand i allt jag gör. och därför passar det väl bra hon som också utbildar sig till frisör hjälper till mer hår. hon går på falupraktiskt i falun och tar studenten till sommaren. hon kommer nog ha ett finger lite överallt i modevisningen men hår delen är hon ansvarig för. hon betyder väldigt mycket!

 


OLIVIA BERGLUND
BORLÄNGE
HÅRSTYLIST





ha en bra dag! viktigt möte idag, i morgon. sen onsdag blir massa spring!




/ THÖS


BARA FÖR FOLK FRÅGAR

går så klart fortfarande att söka till att vara modell. släng iväg ett mejl till [email protected] och skriv lite om dig och skicka en bild. behövs absolut inget komplicerat!



och vem är jag? jag är matilda går sista året på haraldsbogymnasiet i falun där jag utbildar mig till frisör. jag har det här som ett uf-företag och projekt arbete. jag bor i borlänge och har tidigare gått på maserskolan. jag gör den här modevisningen som kommer att äga rum nu i vår. jag har valt modevisning för jag vill göra nått annorlunda av nått vanligt.




har du någon bra ide eller nått du tycker ska vara med på modevisningen? har du en egen klädkollektion? vill ditt företag vara med och sponsra eller ha kläder på modevisningen? hör av er till matilda sundström genom mejlen [email protected]





MATILDA SUNDSTRÖM
BORLÄNGE
VD FÖR THÖS UF








jag är glad. vilket besöksrekord, bara åtta inlägg och redan tresiffrigt! WOW
ni får fortsätta kika in för det kommer rulla på med information här hela tiden!






/ THÖS











STYLIST

 KIA BORGSTRÖM
min iderika granne och även väldigt nära vän kommer att hjälpa mig! hon kommer ha ansvar för kläder och lite vad vi ska klä modellerna i. denna vän har fått mig att tro att det här kommer bli stort och grymt på riktigt! hon är en snygging hela hon och grym klädstil! hon är bäst på många olika sätt och betyder jätte mycket i företaget! läs hennes blogg fattar ni vad jag menar klicka här för kika in bloggen!

 


KIA BORGSTRÖM
BORLÄNGE
STYLIST









/ THÖS


KUL INFO

är att modellen JOSEFINE SWÄRDH kommer vara med i en musikvideo som kommer göras idag. Det är ju grymt coolt!



tre möten inbokade nästa vecka, väldigt avgörande möten.






/ THÖS UF

TJEJ NR TVÅ

LOTTA BORGSTRÖM
tjej med båda fötterna på jorden och kan ha världens skönaste skratt, glädjen smittar av en när man träffar denna persson. lottar är född 1994 och går på maserskolan i borlänge. hon har gått modevisningar förut är en riktig snygging! hon ger järnet till hunda procent och hon är grym på catwalken!

 


LOTTA BORGSTRÖM
BORLÄNGE


FÖRSTA TJEJ MODELL KLAR

JOSEFINE SWÄRDH
lite av borlänges party pingla kommer att äga catwalken. hon är en tjej som ställer upp på det mesta och är lätt att sammarbeta med. hon har gått modevisningar förut och hon vet hur man äger dom, därför är hon en självklarthet. denna tjej kommer även ni se med på mässan 18 februari!

 


JOSEFINE SWÄRDH
BORLÄNGE









/ THÖS UF


RSS 2.0